miercuri, 29 martie 2017

Program pentru oprire automata Pc

Power OFF„ program pentru oprirea automata a calculatorului.Daca te-ai intrebat cum poti programa pc-ul sa se stinga automat,atunci noi va oferim raspunsul. Cu ajutorul acestui program ”Pc Power Off„ programezi stingerea automata a calculatorului sau laptop-ului la un anumit interval de timp selectat de tine.
Programul nu necesita nici un fel de instalare,asa ca tot ce trebuie sa faceti e sa l descarcati si mai apoi sa dati un click pe el atunci cand doriti sa va programati Pc ul.
Astfel aveti posibilitatea ca atunci cand va uitati la un film si simtiti ca va ia somnul sa setati timpul de stingere a calculatorului pentru a nu ramane aprins toata noaptea de ex la terminarea filmului. Sau cand descarcati ceva de pe internet si trebuie sa plecati dar descarcarea nu e finalizata. Doar setati timpul in care vreti ca Pc-ul sa se stinga si a-ti rezolvat problema.
Acest program functioneaza pe orice platforma de windows,deci poate fi folosit fara probleme pe orice versiune. Descarca Power Off de AICI.

Incercati si ”Wise Folder Hider” un program de parolat fisiere,filmari,usb sau carduri de memorie. Descarca.

4 comentarii:

  1. Multumesc pentru program. M am chinuit pana acum cu comenzile din ”run„ sa l programez dar nu merge.Cred ca varianta aia e valabila pana la win 7 daca nu ma insel.Vad ca programul asta merge si pe win 10 la mine asa ca e perfect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este singurul astfel de program pentru oprit calculatorul? Nu exista un program in care sa poti seta ora exacta si minutul la care sa se stinga automat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt o multime de astfel de programe dar nu toate merg pe orice versiune de win si sincera sa fiu nici nu am vazut unul la care sa poti seta ora exacta si minutul la care sa se opreasca pc ul. Daca cineva stie unde putem gasi un astfel de program sa ne anunte si pe noi :)

    RăspundețiȘtergere