vineri, 29 aprilie 2016

Program pentru descarcat de pe YouTube clipuri si muzica

Online Video Converter.You Tube downloader and converter.


FREE Online Video Converter,este un convertor video cu care poti descarca de pe YouTube si poti converti online filmari pentru a le schimba calitatea sau formatul.
Tot ce trebuie sa faci este sa alegi clipul pe care vrei sa l descarci de pe YouTube sau de pe oricare alt site si sa adaugi link ul in casuta programului. Mai apoi alegi formatul de iesire si calitatea. Poti alege orice calitate pana la Full HD.
Programul este gratuit,versiune fullsi poate fi utilizat online fara a fi necesara instalarea lui pe calculatorul dumneavoastra.

Pe langa aceasta,cu acest program poti micsora semnificativ propriile filmari facute in jocuri sau chiar pe desktop,pentru a avea dimensiuni mult mai mici si pentru a le putea uploada rapid pe internet sau YouTube.  


Mergi la ”Online Video ConverterAICI !!

Incearca si ”Video to Video” un program de editat sau taiat filme,sau ”Picasa” un program gratuit de creat filmulete din poze cu muzica si text.


Promoveaza-ti afacerea,propriul site sau blog,pagina de Facebook sau canalul de pe You Tube,chiar aici pe pagina cu propriul banner.Dimensiunea unui banner trebuie sa fie 435*75.


4 comentarii:

  1. Great software.I really needed one like this.Thanks.

    RăspundețiȘtergere
  2. Neașteptat de bun programul. Sincer am rămas surprins că poți scoate filmarea în full HD.Nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai bun program !! Îl recomand cu încredere. Nota 100 .

    RăspundețiȘtergere
  4. Este cel mai reusit program de genul acesta. Poti descarca orice,nu numai de pe You Tube,ci de pe aproape orice site. Poti descarca si video si muzica sau Mp3,orice clip il poti transforma direct inainte de descarcare,la fel si la muzica. Chiar e de nota 100.

    RăspundețiȘtergere