duminică, 7 februarie 2016

Free IP Hider-Program nou de modificat IP

Program gratuit de schimbat sau ascuns IP-ul.Cyber Ghost 5.5 free VPNCel mai nou program VPN de modificat sau ascuns ip-ul.Cyber Ghost 5.5 este o aplicatie gratuita cu care i-ti poti securiza conexiunea de internet,prin schimbarea adresei de ip cu o alta preferata din alte tari sau din Romania.Spre deosebire de alte astfel de programe,acesta va ofera peste 40 de adrese din Romania sub care i ti poti ascunde ip ul,dar si alte zeci de ip-uri din toata lumea.In versiunea gratuita singurul dezavantaj este acela ca trebuie sa astepti cateva zeci de secunde pana sa te poti conecta,dar acesta este un minus foarte mic avand in vedere ca este un program de nota 10.


Cyber Ghost 5.5 VPN poate fi folosit pe toate platformele de Win,IOS,Android.Deci il puteti utiliza atat pe pc ul dumneavoastra cat si pe telefonul mobil.Versiunea programului pentru mobil o puteti descarca de pe Google Play.Descarca Cyber Ghost 5.5 de AICI !!

Incearca si Free Hide IP


Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire

Un comentariu:

  1. Foarte interesant programul.Dupa parerea mea e mult mai bun decat altele de genul.Avantajul este ca acest program de ascuns ip ul i ti ofera foarte multe adrese de internet din Romania,ceea ce cautam la un astfel de program.

    RăspundețiȘtergere