marți, 24 noiembrie 2015

Program de creat imagini ISO sau clonat CD

Program gratuit de creat CD/DVD virtual, Power ISO 5.Power ISO5 este un program de creat imagini ISO sau clonat CD/DVD-uri rapid si simplu.Este un program gratuit de facut imagini virtuale,versiune full si este foarte usor de instalat si folosit.
Fie ca este vorba de jocuri,filme,sisteme de operare,PowerISO este un program care nu trebuie sa ti lipseasca din calculator,deoarece in prezent toate acestea sunt foarte des gasite in format ISO.
Este la fel de usor de folosit ca si propriul CD-rom si il puteti utiliza pentru a rula cd-uri sau dvd uri aflate pe hard disk ul pc ului fara a fi necesar sa introduceti la propriu cd-ul in unitatea optica.
Astfel prelungiti viata unitatii optice deoarece multe jocuri de ex,pot fi rulate doar cu cd-ul introdus in calculator.
Descarca programul si incearca-l.Este complet gratuit.      "Descarca Power ISO5".Promoveaza-ti afacerea,propriul site sau blog,pagina de Facebook sau canalul de pe You Tube,chiar aici pe pagina cu propriul banner.Dimensiunea unui banner trebuie sa fie 435*75. 

Program de creat imagini ISO sau clonat cd-uri si foldere. 

 

Daemon Tools Lite v4.41.3 este un emulator gratuit pentru utilizatorii de win 7 si xp,care ne permite sa utilizam imagini CD,DVD si Blu-ray,bazate pe format ISO,CUE,BIN,MDS.

Special pentru impatimitii jocurilor de calculator,aplicatia ofera o serie de facilitati,pentru a putea rula cd-uri cu jocuri prevazute cu sistem de protectie impotriva copierii neautorizate a acestora.

Astfel putem crea imagini virtuale ale cd-urilor respective  pe care mai apoi le putem rula fara a fi necesara introducerea la propriu a cd/dvd in unitatea optica a pc ului.

Programul i ti ofera posibilitatea de a introduce pana la 4 astfel de imagini virtuale simultan in aplicatieDescarca "DAEMON TOOLS" de AICI !!

9 comentarii:

 1. ok...chiar aveam nevoie de un program de genul. Sper cu acesta sa ma descurc mai bine decat cu ultimul pe care l am incercat :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte bun programul,mai ales ca e versiunea full. Ma bucur ca ai inceput sa mai pui noutati aici pe site ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Am observat ca in ultima perioada tot mai multe jocuri sau filme pe care le descarc sunt in format ISO....poate cineva sa mi spuna de ce? Care e diferenta sau avantajul ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Pai astfel de formate ISO se folosesc de multa vreme,pentru ca majoritatea jocurilor originale se puteau juca doar cu cd-ul introdus in unitatea optica si astfel nu mai trebuia sa ti la propriu cd-ul in cd-rom.

  RăspundețiȘtergere
 5. Puteti sa mi spuneti care e diferenta intre cele 2 programe? Sau care este mai bun?

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu stiu daca e vreo diferenta dar i ti recomand sa instalezi Power ISO pentru ca e mai nou.

  RăspundețiȘtergere
 7. La ce te referi Nicu? Am incercat la amandoua programe si e totul ok.Mai exact care din ele nu ti se descarca?

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu stiu la ce program se refera...eu le am descarcat si e totul ok...

  RăspundețiȘtergere