sâmbătă, 2 mai 2015

Program de creat bannere

"BannerFans" Program de facut sau editat bannere online.


Cum poti crea propriul banner online si complet gratuit? Nimic mai simplu.Intra la noi pe site unde gasesti astfel de programe de editat bannere si poti alege din zeci de modele sau dimensiuni,cel pe care il doresti pentru a l posta la tine pe site,blog,sau pe alte pagini de internet.
Crearea unui baner este foarte simpla chiar si pentru incepatori,deoarece aveti modele gata create de diferite forme si dimensiuni pe care le editati dupa propria dorinta.Puteti adauga textul dorit,link-ul incorporat si poti primi imediat dupa creare banner-ul in format HTML sau imagine.Inca un lucru foarte bun este acela ca,nu trebuie neaparat sa va creati un cont,pentru a putea utiliza programul,ci va puteti conecta direct cu contul de Facebook sau Google+.
Deci daca ti ai dorit propriul banner gratuit, intra acum si creaza-l in cateva minute. Mergi la "BannerFans" AICI !!
Incercati si "BannerSnack",un alt program online de creat bannere.

Promoveaza-ti afacerea,propriul site sau blog,pagina de Facebook sau canalul de pe You Tube,chiar aici pe pagina cu propriul banner.Dimensiunea unui banner trebuie sa fie 435*75. 


5 comentarii:

  1. Foarte bun programul,foarte multe sabloane,chiar ai de unde alege pentru a ti crea bannerul dorit. Il recomand cu incredere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you for this software.I really need it :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Problema este ca,din cate am vazut eu bannerele nu au o rezolutie foarte buna...sau poate nu am stiut eu pe unde sa umblu prin setari?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am sa incerc si cel de al 2 lea program "BannerFans" pentru ca BannerSnack l am mai folosit,sa vad care e mai bun ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. E mai bun "bannersnack" decat "bannerfans". Ai mult mai multe sabloane gata facute,pe care doar le modifici dupa cum vrei. La cel de al 2 lea program trebuie sa l faci de la 0. Singurul dezavantaj,daca se poate numi dezavantaj la primul program e ca undeva jos pe bannerul tau daca l faci la ei o sa apara logo lor dar foarte mic.

    RăspundețiȘtergere