duminică, 26 octombrie 2014

Program starea vremii pentru desktop

Descarca si instaleaza cel mai bun si complex program de prognoza meteo la tine pe desktop.Programul prezinta vremea cu sunet si imagini.

 

Cel mai complex program de prognozare a starii vremii chiar la tine pe monitor "YoWindow",prezinta in timp real starea vremii cu imagini live si sunete in functie de vremea din orasul tau.
Fata de celelalte programe de pe piata,YoWindow ofera posibilitatea de a adauga la favorite chiar si orasele mici cu cateva mii de locuitori.
Deci indiferent ca locuiti intr-un oras mare sau intr-unul cat de micut aveti posibilitatea de a vedea vremea in timp real,zi sau noapte chiar pe desktop.
Programul este foarte mic si nu consuma resurse multe,indiferent ce sistem aveti si este cel mai precis program de genul din cate am incercat pana acum. DESCARCA "YoWindow".



Promoveaza-ti afacerea,propriul site sau blog,pagina de Facebook sau canalul de pe You Tube,chiar aici pe pagina cu propriul banner.Dimensiunea unui banner trebuie sa fie 435*75.



 

7 comentarii:

  1. Programul asta i-ti arata si localitatile mici? Adica poti selecta locatia ta chiar daca e un oras foarte mic?La majoritatea programelor nu ti arata decat orasele mari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai de asta am spus ca programul acesta e mult mai bun decat multe altele.Nici eu nu puteam sa selectez orasul meu pe alte programe...in schimb cu acesta poti adauga si orase foarte mici.Plus ca este mult mai precis decat alte programe si ce mi place la el este ca ai si sunet in functie de vremea de afara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da...nu stiu daca cel mai bun,dar cu siguranta unul din cele mai bune.Chiar si in versiunea gratuita poti vedea starea vremii pentru 3 zile.Nu mai spun sa imaginea si sunetele sunt cat se poate de reale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu unul il folosesc de foarte multa vreme si sincer nici nu am cautat alt program dar nici nu am nevoie de altul.I si face treaba destul de bine si pana la urma important e sa ti arate vremea sau prognoza meteo.Nu ma intereseaza ca e cu sunet sau nu sau cu imagini :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Super programul si mult mai reusit si precis de cat cele pe care le am folosit pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu atata decat in Bucuresti,eu as vrea si la vinju mare sau drobeta tr severin

    RăspundețiȘtergere