sâmbătă, 25 octombrie 2014

Program de filmat desktop-ul sau in jocuri

Fraps 3.5.9.9 program gratuit de filmat desktop ul sau in jocuri.

 

In cazul in care te ai intrebat cum poti filma pe desktop,sau cum poti inregistra actiunea in timpul unui joc online,atunci ai nevoie de FRAPS. Fraps este un program de filmat desktop-ul sau in jocuri  cu doar un click,dar totodata poti face si poze sau snapshoot ori de cate ori doresti.Apoi poti posta inregistrarile pe You Tube sau Facebook etc. Aceasta versiune este FULL,deci ai acces la toate optiunile si poti filma fara limita orice si oricat doresti.
Dezavantajul acestui program este acela ca filmarile au o dimensiune foarte mare si prin urmare este foarte greu de postat un clip pe You Tube de exemplu cu aceasta dimensiune.
Dar ceea ce puteti face,este sa transformati filmarile in dimensiuni mult mai mici cu ajutorul unor programe de convertit filme.
Eu folosesc "DivX Player" care pe langa playerul propriu zis pentru filme are si un program de transformat filme in formatul dorit.
Astfel foarte simplu si usor poti face o filmare de 1 Gb sa ajunga la 30 Mb de ex,in cateva minute.                                                            DESCARCA "Fraps 3.5.9.9".


Bandicam” program gratuit de filmat pe desktop si in jocuri.


La fel ca programul de mai sus,„Bandicam” este tot un program gratuit de filmat pe desktop sau in timpul jocului.Diferente intre cele 2 programe nu prea sunt decat ca la „Fraps” puteti descarca versiunea full si astfel puteti filma nelimitat.La „Bandicam” in versiunea gratuita ai o limita de inregistrare continua.
Ca si calitate a filmarii nu am observat nici o diferenta intre cele 2 programe.Deci puteti descarca oricare din cele 2 programe dupa preferinte. Descarca Bandicam de AICI !!

Promoveaza-ti afacerea,propriul site sau blog,pagina de Facebook sau canalul de pe You Tube,chiar aici pe pagina cu propriul banner.Dimensiunea unui banner trebuie sa fie 435*75.




11 comentarii:

  1. Buna.Am inteles ca FRAPS scoate filmarile in format foarte mare...adica la 5 min ai 500 mb sau ceva de genul? Si e versiune full programul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da..este adevarat. Scoate filmarile in dimensiuni destul de mari. Dar asta nu e o problema. Poti folosi un program de transformat clipurile intr-un format mai mic.Eu folosesc Divx player care are un astfel de convertor si i mi fac filmarile foarte mici ca sa le pot publica pe You Tube. Si da,programul e versiune full,asa ca poti filma nelimitat,poti face poze in joc,poti filma si poti filma si desktop-ul daca vrei sa faci un tutorial sa zicem pe care vrei sa l postezi pe You Tube.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da..exista DivX converter.Asta il folosesc si eu si e foarte ok.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu il folosesc mai mult sa fac poze in jocuri,cand vreau sa prind vreun codat si sa i fac raport :)) dar daca e nevoie mai si filmez iar mai apoi il convertesc inainte sa postez clipul pe you tube. Sunt sute de programe cu care poti schimba formatul intr unul mai mic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca e bun programul asta.Dau peste tot de el si toata lumea il pomeneste.Faza e ca nu am gasit pana acum o versiune full.Asa ca sper sa fie si bun de ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Depinde ce vrei sa faci cu el sau la ce vrei sa l folosesti. Eu fac tutoriale pentru You Tube cu el si e foarte bun.Nu am incercat sa filmez in jocuri pentru ca nu prea ma joc dar la ce mi trebuie mie e foarte ok.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu filmez in joc cu el adica pe san andreas online...e super bun dupa parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Scuzati-ma , sunt nelamurit , imi explica si mie cineva cum sa filmez cu acest program?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pornesti programul inainte de a intra in joc sau inainte de a incepe filmarea pe desktop si setezi dimensiunea filmarilor,locul unde va fi salvata filmarea precum toate celelalte detalii si mai apoi intri in joc si apesi tastele F4 sau F5 pentru a face snapshoot sau pentru a filma. Toate detaliile le ai in program dupa ce l pornesti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu ce e asa complicat sa folosesti programul asta.Il porniti dupa instalare si acolo aveti toate setarile pe care vreti sa le faceti si tastele pe care il porniti cand vreti sa filmati sau sa faceti snapshoot.

    RăspundețiȘtergere
  11. Orice a-ti spune e cel mai bun program de filmat in jocuri sau desktop ul din cate am incercat.Merge foarte bine si e "free",deci aveti versiunea full.Mai mult de atat ce mai poti cere?

    RăspundețiȘtergere